Menu Luk

Beskrivelse af kurser

Intensiv danskundervisning:

Turbo-Dansk Individuel danskundervisning:

Bestil en dansklærer til individuel fleksibel danskundervisning. Det er muligt at bestille en blok á 10 lektioner pr bestilling. En mødefrekvens på 2x 2 lektioner pr mødegang om ugen anbefales.  Hjemmearbejde/ lektier mellem hver mødegang skal påregnes. Undervisningen kan foregå på kursistens bopælsadresse eller arbejdsplads, på Den Danske Skole Ølbycenteret 8 i Køge eller online som Distance Learning

Individuel intensiv undervisning:

Bestil en blok á 10 lektioner.

Turbo-Dansk Klasseundervisning:

Tilmeld dig klasseundervisning. Du kan tilmelde dig en holdstartdato hos DenDanskeSkole.

Det er også muligt for virksomheder at bestille klasseundervisning, der foregår ude på virksomheden.

Undervisningssted:

Ølbycenter 8 - 4600 Køge

Schedule og Time Table:

Mandag og onsdag

Tirsdag og torsdag

kl. 16:30-19:35

3-4 kursister

Tilmeld dig et modul á 28 lektioner

Varighed: 4 uger

5-8 kursister

Tilmeld dig et modul á 35 lektioner

Varighed: 5 uger

9-15 kursister

Tilmeld dig et modul á 50 lektioner

Varighed: 7 uger

Dagskurser

Kurser i intensiv danskundervisning:

Bestil en kursusdag eller et samlet kursusforløb med efterfølgende konsulentbistand.  I forbindelse med køb af et kursusforløb er undervisningsmaterialer til senere brug i egen undervisningspraksis inkluderet. Et kursusforløb strækker sig over 5 uger og indledes med et heldagskursus (introduktionskursus) og efterfølgende ydes der 4 timers konsulentbistand om ugen de resterende 4 uger.

Kurser i udtale og bevidsthed:

Heldagskursus målrettet skoler, undervisere i dansk som andetsprog, uddannelsesinstitutioner, højskoler og virksomheder.

Kurser i sprogtilegnelse:

Kurser i kulturforståelse og interkulturel kommunikation: